A kiadványról

 „Abban bízunk, hogy unokáink is horgászni fognak! Itthon, Európában és mindenütt a világon olyan halbőségben, mint amilyen nagyapáinknak is megadatott!”

Ez a vízió késztette a MultiSuli megalkotását, baráti találkozók szervezését és ennek az on-line magazinnak a létrejöttét is. Barátaim, tanítóim, példaképeim első szóra nyújtottak segítséget, hogy a számunkra legfontosabb horgászmódszer a pergetés önálló kiadványt kaphasson.  

Célunk, hogy hiteles formában biztosítsunk információt és segítséget mindazoknak, akik a pergetés iránt érdeklődnek, függetlenül attól, hogy milyen szinten tartanak a műcsalis horgászatban, milyen multiplikátoros vagy peremfutós készséggel  juttatják csalijaikat vízbe, hogy hozzánk hasonlóan, életformaként tekintsenek erre a sportra és élményekben gazdagon éljék meg vízen töltött idejüket.

Hiszünk abban, ha egy ember egyre eredményesebben horgászik, akkor több időt fordít az őt körülvevő környezet értékeire, azok megőrzésére, kímélésére. Hiszünk az emberi belátásban és abban, hogy sporttársaink közül napról napra többen -ahogy mi is-követik a következő szemléletet:

PERGESS és ENGEDD ELl!